4 PORTIONER
400g tagliatelle
300g Salsiccia Original eller Piccante
1 bit fänkål, tunt skivad
1 röd chili, tunt skivad
1 liten bit gul lök, tunt skivad
2 vitlöksklyftor, tunt skivad
1 dl vitt vin
1 ½ dl grädde
Salt
Svartpeppar
Olivolja
Persilja
Rikligt med parmesanost till servering
Tillagning
- Snitta korvarna i skinnet och dra ut färsen. Rulla till små köttbullar.
- Koka pastan enligt anvisning på paketet.
- Stek köttbullarna i olivolja på medelvärme tills de börjar bli gyllenbruna.
- Lägg i grönsaker och stek ytterligare någon minut.
- Häll på vitt vin och låt koka ihop något.
- Tillsätt grädde och låt puttra några minuter.
- Smaka av med salt, svartpeppar.
- Blanda med pasta, persilja och parmesanost.
Se Markus laga salsicciapasta här nedan!