Varukorg

Recept

PIZZA BIANCO MED CHEVRE OCH LAMMKORV

By 25 september 2020No Comments

4 PORTIONER

2 pizzadegar
2,5 dl creme fraiche eller smetana
300 g Taylors & Jones Lamb Provencale
200 g chevre
1 kruka rosmarin
Crema de balsamico
Olivolja
Flingsalt och svartpeppar

Tillagning

  • Kavla ut pizzadegen tunt på ett mjölat bakbord, lägg över på en plåt med bakplåtspapper.
  • Stryk på ett lager med creme fraiche eller smetana.
  • Ta bort skinnet på korven. Bryt ner korven i centimeterstora bitar och lägg ovanpå pizzan.
  • Smula över chevreost och repa rosmarin jämt över pizzan.
  • Grädda pizzan i ugnen i ca 7–8 minuter på 250 grader tills den får färg.
  • Ett tips är att använda en baksten för en krispig botten.
  • Toppa pizzan med balsamico, olivolja, flingsalt och nymalen peppar.